Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 -

Έφτιαξε αυτοκίνητο από χιόνι και παραλίγο να πάρει πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα!Πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα ήταν έτοιμος να πάρει ένας Καναδός, μόνο που τελικά γέλασε αυτός τελευταίος.

Κι αυτό γιατί το αμάξι που ήταν παράνομα παρκαρισμένο δεν ήταν αληθινό, αλλά μια δημιουργία από πάγο! Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, από μακριά μοιάζει σαν κανονικό τετράτροχο που έχει καλυφθεί από χιόνι, μια κατάσταση αρκούντως συχνή στον Καναδά.

bblalaflafsefesfsefsef2

Ο Simon Laprise σκάλισε με μαεστρία το χιονο-αυτοκίνητό του, ένα πιστό σχεδόν αντίγραφο του κλασικού DeLorean DMC-12 από την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Επιστροφή στο Μέλλον».

Ακόμα και έναν υαλοκαθαριστήρα έβαλε στο παρμπρίζ για ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια, για τέτοια μαεστρία μιλάμε. Μιλώντας στα τοπικά καναδικά μέσα, είπε: «Αποφάσισα να φτιάξω κάτι από αυτό το βουνό με χιόνι για να κάνω λίγη πλάκα στους οδοκαθαριστές και να περάσω καλά σκαρώνοντας ένα αυτοκίνητο. Δεν είναι το πρώτο μου, αλλά είναι το πρώτο μου φτιάχνω στον δρόμο».

bblalaflafsefesfsefsef3

Ο Simon έπαθε μετά την πλάκα του όταν είδε στο ίντερνετ μια σειρά φωτογραφιών που κυκλοφορούσαν στο Facebook με ένα περιπολικό δίπλα στην παγωμένη δημιουργία του.

bblalaflafsefesfsefsef1

Ο αστυνομικός το εξετάζει ενδελεχώς, θέλοντας προφανώς να του κόψει κλήση, αν και το ραβασάκι που του άφησε τελικά στο παρμπρίζ έγραφε απλώς «μου έφτιαξες το βράδυ»!