Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 -
Μέτριο

17 °C

Σήμερα, 13. Μαΐου 2021

Δύο άνδρες πνίγηκαν και ένας παραμένει αγνοούμενος σε παραλία της ΑυστραλίαςΔύο άνδρες έχουν πνιγεί και ακόμη ένας παραμένει αγνοούμενος, αφού νωρίτερα τρεις έφηβοι διασώθηκαν από τη θάλασσα σε δημοφιλή παραλία της Αυστραλίας.

Μία ομάδα έξι ανθρώπων ξεκίνησε να παλεύει με τα κύματα στην παραλία Moonee στην επαρχία της Νέας Νότιας Ουαλίας τη Δευτέρα. Αφού αντιμετώπισαν πρόβλημα, δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 17 ετών, και ένα 15χρονο αγόρι, «τραβήχτηκαν» έξω από το νερό.

Οι τρεις έφηβοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου τέθηκαν σε ιατρική παρακολούθηση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένας 35χρονος άνδρας και ένας 45χρονος, τους οποίους επίσης έβγαλαν από το νερό, δυστυχώς δεν κατάφεραν να επιζήσουν.

Παράλληλα, ένας 28χρονος που δεν κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, παραμένει αγνοούμενος, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Η έρευνα είχε διακοπεί προσωρινά τη νύχτα εξαιτίας του σκοταδιού και των ισχυρών κυμάτων και θα συνεχιζόταν με το πρώτο φως της μέρας.

Οι Αρχές θεωρούν ότι και οι έξι άνθρωποι που εμπλέκονταν στο περιστατικό, είναι από το Σίντνεϊ και γνωρίζονται μεταξύ τους.