Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δύναμη ψυχής από θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου: Μαχαιρώθηκα στο λαιμό, πονάω αλλά..



"Μαχαιρώθηκα στο λαιμό, πονάω αλλά θα επιζήσω", δήλωσε η 31χρονη από την Αυστραλία που έπεσε θύμα της μανίας των τρομοκρατών στην επίθεση στο Λονδίνο.

 

Η Candice Hedge παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο ενώ έπινε ένα ποτό με τον φίλο της. Η νεαρή η οποία κατάγεται από τη Μπρίσμπεϊν, αναρρώνει στο νοσοκομείο του Στ. Τόμας. Λίγο αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες επικοινώνησε με την οικογένεια και τους φίλους της για να τους ενημερώσει ότι είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της.

thima 355 355 copy

Η νεαρή ζει εδώ και ένα χρόνο στο Λονδίνο και εργάζεται στο εστιατόριο Elliot στην Γέφυρα του Λονδίνου ως σερβιτόρα. Η ίδια δήλωσε ότι την γλίτωσε γιατί ευτυχώς το μαχαίρι δεν έφτασε στις κύριες αρτηρίες της. Είχε πάει για ένα ποτό με το αγόρι της όταν ο μακελάρης πήγε από πίσω της, της άρπαξε το κεφάλι και της κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό.

"Γεια σου όλους, απλά να ξέρετε ότι είμαι καλά. Πονάω αλλά θα επιβιώσω. Ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές σας. Αγάπη σε όλους" έγραψε στο Facebook