Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τρομοκρατικη επιθεση



Μακελειό στη Μόσχα – Κρεμλίνο: Δεν προβλέπεται προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων

Με ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο γνωστοποιεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προβλέψει προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας.



Στους 140 έφτασαν οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση άλλα τέσσερα άτομα

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, δήλωσε ότι οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στον πολυχώρο Crocus έφτασαν τους 140 καθώς καθώς ένας από τους ανθρώπους που είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 



Συνελήφθη άνδρας που σχεδίαζε επίθεση κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες

Ενας 40 Βέλγος, ο οποίος σχεδίαζε επίθεση εναντίον τις αμερικανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες, όπως υποψιάζονται οι βελγικές αρχές, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.



Σε συναγερμό τα Σκόπια: Απετράπη τρομοκρατική επίθεση

Όπως έχει γίνει γνωστό, τρομοκρατική επίθεση σχεδίαζαν υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στην Βόρεια Μακεδονία και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα αποτράπηκε από τις αρχές! Την ανακοίνωση έκανε σήμερα, Παρασκευή 15.02.2019, το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.



Βομβιστική επίθεση στο Κάιρο: Νεκροί τρεις Βιετναμέζοι τουρίστες και ένας Αιγύπτιος ξεναγός - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις βιετναμέζοι τουρίστες και ο αιγύπτιος ξεναγός τους σκοτώθηκαν όταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν περνούσε από το σημείο όπου ήταν τοποθετημένος, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των πυραμίδων της Γκίζας, κατά τον πιο πρόσφατο απολογισμό της αιγυπτιακής γενικής εισαγγελίας.



Εξελίξεις στο Στρασβούργο

Έκτακτο : εξέλιξη για το Στρασβούργο

29 ετών φαίνεται να είναι ο δράστης που σκόρπισε τον τρόμο στο Στρασβούργο.

Ο νεαρός έχει στρατιωτική εκπαίδευση και είναι στη λίστα τρομοκρατών σύμφωνα με την Le monde

2 νεκροί και 11 τραυματίες καθώς και Ευρωβουλευτές εγκλωβισμένοι αυτή την ώρα, μεταξύ των οποίων και Έλληνες δημοσιογράφοι και Ευρωβουλευτές.