Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Το δώρο για τα γενέθλια του Πούτιν: Ένα χρυσό iPhone με την προτομή του!«Happy birthday Mr. President» θα πει αύριο η ρωσοϊταλική εταιρεία Caviar στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα πρωτότυπο δώρο. Η εταιρεία, γνωστή για τα χρυσά iPhones που σχεδιάζει, με αφορμή τα γενέθλια του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου, που το Σάββατο γίνεται 65 ετών, θα κυκλοφορήσει 65 smartphones με την χρυσή προτομή του Πούτιν ενώ όπως έγινε γνωστό στον ρωσικό Τύπο, ένα από τα περιορισμένης έκδοσης iPhones θα δοθεί στον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο.

 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Β. Πούτιν 2018» και ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι και πάλι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Ρωσία στις 18 Μαρτίου του 2018. Η ίδια εταιρεία, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, είχε κυκλοφορήσει smartphones περιορισμένης έκδοσης με την προτομή του Αμερικανού προέδρου.

Στο μεταξύ, ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου και πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι από την φυλακή όπου βρίσκεται για διοργάνωση μη εγκεκριμένων διαδηλώσεων, ετοιμάζει και αυτός το δικό του «δώρο» στον Ρώσο πρόεδρο. 

Με μήνυμά του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο 41χρονος δικηγόρος κάλεσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις το Σάββατο σε 80 πόλεις σε όλη την χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αγίας Πετρούπολης, γενέτειρας του Πούτιν, ώστε να «καταστρέψουν» τις εκδηλώσεις για τα γενέθλια του Ρώσου προέδρου.

Αν και ο Πούτιν δεν έχει ακόμα αποκαλύψει αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, ο Ναβάλνι δήλωσε: «Αυτός βρίσκεται στην εξουσία για 18 χρόνια, κάτι που είναι παρά πολύ».