Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δεν θα πιστεύετε πως σκοτώθηκε νεαρή μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού!



Μια 25χρονη μητέρα, ενός παιδιού 3 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο στο Λονγκ Αϊλαντ, όταν έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της, από το ποίο βγήκε χωρίς ίχνος γρατζουνιάς, επέστρεψε για να πάρει την τσάντα της και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως αναφέρουν New York Post. H Μπρίτανι Λιθ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο προστατευτικό διάζωμα και αυτό να αναποδογυρίσει. Κατάφερε να βγει από το σπασμένο παράθυρο εμφανώς σοκαρισμένη αλλά χωρίς ίχνος τραυματισμού.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ είχαν σταματήσει και κάποιοι άλλοι οδηγοί για να τη βοηθήσουν, κινήθηκε προς το αυτοκίνητό της για να πάρει την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα, όταν συνέβη το μοιραίο.

Διερχόμενο όχημα, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, δεν πρόσεξε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτό και η 25χρονη κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω στο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο είχε σπεύσει στην περιοχή, με συνέπεια να τραυματιστεί ο οδηγός του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.