Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 -

Αυτή είναι η γυναίκα δεν γέλασε ποτέ Έχουν περάσει περίπου...40 χρόνια, αφού η 50χρονη Tess Christian αποφάσισε από την εφηβεία της να μην ξαναγελάσει ποτέ στη ζωή της για να μην κάνει ρυτίδες! Η ιστορία της κάνει το γύρο των αγγλικών μέσων ενημέρωσης και η ίδια δηλώνει πως έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό της να ελέγχει τους μυς του προσώπου ώστε να μην κάνουν συσπάσεις.

Σκοπός της είναι να παραμείνει για πάντα νέα. Στην αρχή, όπως περιγράφει, ήταν δύσκολο να συγκρατηθεί αλλά με τον καιρό το συνήθισε και μάλιστα θεωρεί πώς άξιζε τον κόπο.

Η «αγέλαστη» Tess λέει πως δεν χαμογέλασε ούτε όταν γεννήθηκε η κόρη της, ενώ στις παρέες όσο αστείο κι αν είναι το κλίμα, εκείνη παραμένει ανέκφραστη. «Διασκεδάζω και περνάω καλά, αλλά έχω αποφασίσει να μην το δείχνω.

Όλοι με ρωτούν αν έχω κάνει επεμβάσεις, όμως εγώ έχω βρει αυτό τον φυσικό τρόπο για να μείνω νέα, που είναι πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε κρέμα κυκλοφορεί», λέει. Υποστηρίζει ότι είναι ευτυχισμένη. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο» λέει.