Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αριζόνα: 92χρονη σκότωσε τον 72χρονο γιο της επειδή ήθελε να τη στείλει σε οίκο ευγηρίας



Προφυλακίστηκε στην πολιτεία Αριζόνα μια 92χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 72χρονο γιο της επειδή σκόπευε να τη στείλει σε οίκο ευγηρίας.

Όπως διευκρίνισαν δικαστικοί, η Άννα Μέι Μπλέσινγκ συνελήφθη τη Δευτέρα, στα προάστια του Φοίνιξ. Η 92χρονη τέθηκε υπό κράτηση κι η εγγύηση για την προσωρινή απελευθέρωσή της με περιοριστικούς όρους ορίστηκε στα 500.000 δολάρια.

Κατά τη σύντομη εμφάνισή της ενώπιον δικαστηρίου δεν δήλωσε αθώα ή ένοχη.

Η Μπλέσινγκ ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι έκρυψε δύο πιστόλια στις τσέπες της ρόμπας της και μπήκε στο υπνοδωμάτιο του γιου της, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Μαρικόπα.

Η ύποπτη είπε επίσης ότι κατόπιν προσπάθησε να στρέψει τα πιστόλια στην 57χρονη φιλενάδα του γιου της, αλλά αυτή κατάφερε να της πάρει τα όπλα έπειτα από πάλη.

Η Μπλέσινγκ καθόταν σε ανακλινόμενο κάθισμα στο υπνοδωμάτιό της όταν συνελήφθη και αρνιόταν να βγει από το σπίτι. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε στον γιο της επειδή σκόπευε να τη στείλει σε οίκο ευγηρίας διότι, όπως της είπε, ήταν δύσκολο να ζει μαζί της. Είπε ακόμη στους αστυνομικούς πως πρέπει να την «κοιμίσουν» για την πράξη της και ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.