Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτο: 43χρονη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος την ημέρα που γέννησε



Η περίπτωση της Aleta O’Meara από τη Νέα Νότια Ουάλια δεν άργησε να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο αφού είναι μία απίστευτη ιστορία.

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Aleta O’Μeara όταν... έσπασαν τα νερά χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος.

Μόλις πέντε μήνες μετά από κοιλιοπλαστική στην οποία υπεβλήθη και η οποία δεν της επέτρεψε να αντιληφθεί την αλλαγή στο σώμα της, έφερε στον κόσμο το μωρό της.

«Πήγα στο μαιευτήριο με κοιλιακές κράμπες και βρήκα ότι ήμουν έγκυος και γεννούσα! Μου έκαναν εξέταση ούρων και αίματος και υπερηχογράφημα και είδαμε ότι το μωρό ερχόταν εκείνο το απόγευμα» δηλώνει η ίδια στη Daily Mail και συμπληρώνει: «Ημασταν τρομοκρατημένοι γιατί δεν ξέραμε αν το μωρό ήταν υγιές ή όχι. Ο σύζυγός μου βρισκόταν σε θεραπεία για αυτοάνοσο νόσημα που θα μπορούσε να είχε επιφέρει ανωμαλίες στο έμβρυο».
 

 
 

Η κοιλιοπλαστική που έκανε η Aleta O’Meara μετά την απώλεια βάρους της από την πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν αυτή που «κάλυψε» την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ενιωθα κράμπες στο στομάχι μου και δεν μπορούσα να δώσω εξήγηση. Ηταν σαν να υπήρχαν εξωγήινοι. Πριν την εγχείριση είχα χάσει 10 κιλά και κατά τη διάρκειά της υπήρχαν προβλήματα. Δεν ήξεραν ότι είναι ο Toby».

Παρ'όλα αυτά ο γιος της γεννήθηκε υγιής και χαρούμενος. Είναι πλέον 22 μηνών.