Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 -
Heavy rain showers

25 °C

Σήμερα, 18. Ιουνίου 2018

Απάνθρωπες εικόνες! Έσπαγε στο ξύλο 77χρονο παράλυτοΕφιαλτικές στιγμές κακοποίησης στα χέρια του φροντιστή του έζησε ένας 77χρονος άντρας στη νοτιοανατολική Κίνα.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη φριχτή κακοποίηση του 77χρονου. Ο φροντιστής του τον χαστούκισε στο κεφάλι, τον πέταξε στο πάτωμα και τον έριξε βίαια στο κρεβάτι του.

Όταν ο γιος του 77χρονου ανακάλυψε τους πολλαπλούς τραυματισμούς του έκανε αγωγή στον φροντιστή, με τον φροντιστή να αρνείται ότι του είχε επιτεθεί στο δικαστήριο. Η κακοποίηση του ηλικιωμένου άντρα όμως ήρθε στο φως από κάμερα παρακολούθησης που τοποθετήθηκε στο δωμάτιό του, με τα βίντεο να χρονολογούνται από τις 16 έως τις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Meizhou News, ο ηλικιωμένος άντρας είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Ο γιος του προσέλαβε τον φροντιστή για να μένει 24 ώρες στο πλευρό του και να τον φροντίζει, αλλά λίγο καιρό μετά την άφιξή του παρατήρησε μώλωπες και πληγές στο σώμα του πατέρα του, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά εναντίον του.