Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Αντζελίνα Τζολί: Αν χρειαστεί, θα ασχοληθεί ενεργά και με την πολιτική



Το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική άφησε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί.

Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και σταρ του Χόλιγουντ, η Τζολί ασχολείται χρόνια με κοινωνικά ζητήματα, όπως οι πρόσφυγες, η σεξουαλική βία και η προστασία του περιβάλλοντος. Πλέον, όπως η ίδια δήλωσε στο BBC, είναι διατεθειμένη να καταπιαστεί σε κάθε τομέα στον οποίο είναι «χρήσιμη».

«Εάν με ρωτούσατε πριν από 20 χρόνια, θα γελούσα...», δήλωσε η Τζολί όταν κατά τη διάρκεια της εκπομής «Today programme» ερωτήθηκε εάν η πολιτική βρίσκεται στα σχέδιά της. «Πάντα λέω ότι θα πηγαίνω όπου με χρειάζονται. Δεν ξέρω εάν κάνω για την πολιτική», πρόσθεσε ευθύς αμέσως.

«Μπορώ να δουλεύω με κυβερνήσεις και στρατούς. Βρίσκομαι στην  πολύ ενδιαφέρουσα θέση να κάνω πολλά πράγματα», εξήγησε σημειώνοντας ωστόσο ότι για την ώρα θα παραμείνει «ήσυχη».

Η Τζολί μίλησε επίσης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για την έκθεση των παιδιών της σε αυτά, το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει στο 100%, «όπως οι περισσότεροι γονείς», κυρίως λόγω του χάσματος των δύο γενεών.

Παραταύτα, τόνισε ότι κανένα παιδί της δεν είναι μέλος του Facebook ούτε και η ίδια. «Είμαστε η τελευταία οικογένεια που δεν είμαστε στο Facebook», δήλωσε αστειευόμενη.