Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ανατριχιαστικό: Σώθηκαν τελευταία στιγμή δύο ναύτες του μοιραίου υποβρυχίου που εξαφανίστηκε



Άγιο είχανε δύο άνδρες μέλη του υποβυχίου Σαν Χουάν της Αργεντινής που εξαφανίστηκε πριν από αρκετές μέρες στον Ατλαντικό Οι δύο άνδρες σώθηκαν γιατί δεν επιβάστηκαν ποτέ στο μοιραίο υποβρύχιο... Ο ένας μάλιστα πήρε άδεια λίγα λεπτά πριν το Σαν Χουάν ξεκινήσει το ταξίδι του.

 

Το υποβρύχιο Σαν Χουάν της Αργεντινής εξαφανίστηκε για πάντα στον Ατλαντικό πριν από 12 ημέρες μαζί με 44 ψυχές, ωστόσο δύο άνδρες που επρόκειτο να ταξιδέψουν επίσης με το υποβρύχιο αυτό επίσης μέλη του πληρώματος δεν επιβιβάστηκαν σε αυτό πραγματικά την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ναυτικού, αναφέρει η εφημερίδα Clarin.

 

Σύμφωνα με τον Enrique Balbi ο ένας από τους δύο άνδρες πήρα άδεια και δεν συμμετείχε στην αποστολή επειδή η μητέρα του εισήχθε στο νοσοκομείο και έπροε να σταθεί στο πλευρό της. O άλλος άνδρας, σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς λίγα λεπτά πριν το υποβρύχιο ξεκινήσει το μοιραίο ταξίδι του του δόθηκε η άδεια να φύγει γιατί έπρεπε να κανονίσει τα διαδικαστικά της αγοράς του νέου του σπιτιού....

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός τα άτομα που έπρεπε να είναι στο υποβρύχιο υπήρχαν άλλα 7 άτομα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο sputnick ένας συγγενής από τα μελη του πληρώματος που χάθηκε στον ωκεανό.

Ανάμεσα σε αυτά τα επιπλέον άτομα ήταν δύο άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής, της μονάδας Buzos Tacticos καθώς επίσης ένας υπάλληλος της Ναυτικής Υπηρεσίας πληροφοριών, είπε η πηγή σύμφωνα με τα όσα γνώριζε η γυναίκα του υπαλλήλου Ναυτικής Υπηρεσίας πληροφοριών που επέβαινε στο υποβρύχιο.