Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

4 συλλήψεις εξαιτίας δημοφιλούς σειράς



Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Ινδία για τη διαρροή του 4ου επεισοδίου από τον 7ο κύκλο του Game Of Thrones, πριν αυτό προβληθεί στη χώρα.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα που την περίοδο της διαρροής εργάζονταν στην εταιρεία, που εδρεύει στο Μουμπάι, και η οποία ευθύνεται για την αποθήκευση και την επεξεργασία των επεισοδίων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Την ευθύνη για την εκ των έσω διαρροή ανέλαβε η Prime Focus Technology, σύμφωνα με το BBC. Πρόκειται για την εταιρεία που προσελήφθη από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star India», ο οποίος και μεταδίδει το Game Of Thrones«Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Star India που ένα περιστατικό τέτοιας φύσης συμβαίνει», ανέφερε το κανάλι σε ανακοίνωσή του, ευχαριστώντας τους αστυνομικούς για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης. Μετά τη συγκεκριμένη διαρροή, το 4ο επεισόδιο δημοσιεύτηκε σε πειρατικές ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες απ’ όλο τον κόσμο να το «κατεβάσουν».

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για εγκληματική παραβίαση της εμπιστοσύνης και πρόκειται να κρατηθούν έως τις 21 Αυγούστου, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας.