Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

18 τραυματίες ύστερα από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο ΤέξαςΗ αστυνομία του Ελ Πάσο στο Τέξας έσπευσε σε πολυκατάστημα της περιοχής μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς.

Μάρτυρες δήλωσαν στο CBS News ότι άκουσαν τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δύο ένοπλοι μέσα στο κατάστημα. Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι έχει συμβεί.

«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφέρεται στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Tweeter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος). Μία ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως η επίθεση είναι ακόμη «εν εξελίξει». «Eχουμε λάβει πολλές πληροφορίες για την ύπαρξη πολλών δραστών με όπλα», προσθέτει.


Βίντεο από το σημείο των πυροβολισμών

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι 18 άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί, σύμφωνα με το Sputnik. Πυροσβέστες και ασθενοφόρα έφτασαν άμεσα στο σημείο των πυροβολισμών. Πριν λίγες ημέρες, πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυκατάστημα στο Μισισιπί. Αποτέλεσμα ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

 

Πηγή κειμένου: 

iefimerida.gr