Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

πυροβόλησμοι



18 τραυματίες ύστερα από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο Τέξας

Η αστυνομία του Ελ Πάσο στο Τέξας έσπευσε σε πολυκατάστημα της περιοχής μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς.

Μάρτυρες δήλωσαν στο CBS News ότι άκουσαν τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δύο ένοπλοι μέσα στο κατάστημα. Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι έχει συμβεί.



Μακελειό στο Λος Αντζελες: Πυροβόλησε συμμαθητές της μέσα στην τάξη

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα σε σχολικό συγκρότημα του Λος Άντζελες, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο μαθητές και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας κοπέλας.



Ζάκυνθος: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έξι φορές 34χρονο

«Υπήρχε μια βεντέτα τιμής ανάμεσα σε αυτές τις δύο οικογένειες. Όχι του δράστη αλλά του κουμπάρου του. Από προηγούμενα χρόνια με τους πατεράδες τους. Ο πατέρας του θύματος σκότωσε τον πατέρα του κουμπάρου του δράστη πριν από περίπου 20χρονια και πήγε φυλακή» υπογράμμισε άνθρωπος του στενού κύκλου του αδικοχαμένου παλικαριού...



Πυροβολισμοί στο Ντάλας: Πυροβόλησε το αφεντικό του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία σε με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ντάλλας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας άνδρας εισήλθε σε κτιριακές εγκαταστάσεις με γραφεία και αφού πυροβόλησε το αφεντικό του, έστρεψε το όπλο στον ίδιο και αυτοκτόνησε.



Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε το σκύλο συγχωριανού του και εξαφανίστηκε

Τα στοιχεία ενός απάνθρωπου κατοίκου της κοινότητας Καινούργιο στην Αιτωλοακαρνανία που πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο ενός συγχωριανού του, είναι γνωστά στους αστυνομικούς του τμήματος Αγρινίου. Όμως, έχει εξαφανιστεί και δεν εντοπίστηκε.



Τρόμος στο Πέραμα! Έδειραν τον πατέρα και πυροβόλησαν τον γιο έξω από το σπίτι τους

 Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν πατέρας και γιος έξω από το σπίτι τους στο Πέραμα. Οι δράστες πυροβόλησαν με περίστροφο και υποπολυβόλο scorpio στο πόδι τον 23χρονο, ενώ γρονθοκόπησαν τον 60χρονο πατέρα του έξω από το σπίτι τους.