Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

5 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2021

16χρονο κορίτσι με αυτισμό πήγε να ζήσει με την βιολογική μητέρα του κι εκείνη το σκότωσεΤα απομεινάρια μιας έφηβης με αυτισμό η οποία άφησε τους γονείς που την υιοθέτησαν και πήγε να ζήσει με τη βιολογική μητέρα της ανακαλύφθηκαν σε ένα λάκκο σε ένα αγρόκτημα του Μιζούρι.

Η Savannah Leckie, 16 ετών, μετακόμισε με τη μητέρα της, Rebecca Ruud, 39 ετών, το περασμένο έτος. Η μητέρα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, την κακοποίησή της και την παραποίηση στοιχείων για να κρύψει το έγκλημά της όπως δήλωσε ο Εισαγγελέας John Garrabrant.

Η 16χρονη θεωρούνταν εξαφανισμένη μέχρι τη στιγμή που οι αρχές εντόπισαν καμένα οστά και δόντια σε ένα αγρόκτημα.

Οι εγκληματολογικές εξετάσεις τελικά επιβεβαίωσαν πως τα λείψανα ανήκαν στη Savannah Leckie. Οι αξιωματικοί βρήκαν επίσης ένα μύλο κρέατος, μαχαίρια και 26 μπουκάλια αλυσίβας, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν την αποσύνθεση της ανθρώπινης σάρκας.

Η 16χρονη επέστρεψε στη βιολογική της μητέρα το Νοέμβριο του 2016 λίγο αφότου οι θετοί γονείς της χώρισαν.

Ο πρώην φίλος της Ruud, Buddy Smart, είχε καταθέσει στους ανακριτές ότι είχε δει την κακοποίηση που δεχόταν το έφηβο κορίτσι και είχε επίσης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο, η Ruud ανέφερε πυρκαγιά στην ιδιοκτησία της στις 18 Ιουλίου σε ένα μικρό χωριό κοντά στα νότια σύνορα του Μιζούρι με το Αρκάνσας και ανέφερε πως είχε προσπαθήσει να σώσει την κόρη της, αλλά δεν την έβρισκε. Δύο μέρες μετά δήλωσε την εξαφάνισή της και είπε πως μάλλον έφυγε από το σπίτι επειδή είχε άθελά της προκαλέσει την πυρκαγιά.

Στη συνέχεια η Ruud συνελήφθη σε σταθμό λεωφορείων, όπου προσπαθούσε να διαφύγει στο Κάνσας