Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

150 κιλά ζυγίζουν τα πόδια 26χρονου από μόλυνση με σκουλήκια που μπήκαν στο αίμα του -Φώτο & Βίντεο



Το απίστευτο είναι πως τα πόδια του 26χρονου έγιναν όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μετά από μόλυνση με παράσιτα σκουλήκια που του προκάλεσε ένα τσίμπημα κουνουπιού.

Ο Liu Zhongqiu, από το Fuxing City της Κίνας, άκουσε τους γιατρούς πριν από αρκετά να του λένε ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει και ότι η ελεφαντίαση που έχει θα τον σκότωνε πριν γίνει καν 20 ετών. Η ελεφαντίαση προκλήθηκε παρασιτικά σκουλήκια που εισήλθαν στο σώμα του μετά από τσίμπημα κουνουπιού, όταν ο Liu ήταν ακόμα παιδί.

Αν και κατάφερε να ζήσει πολλά περισσότερα χρόνια από όσα προσδοκούσαν οι γιατροί, η σοβαρή ασθένεια τον άφησε ανίκανο να ουρεί κανονικά και έκανε τα πόδια του να ζυγίζουν περίπου 150 κιλά.

Ο Liu ισχυρίζεται ότι έχει παραιτηθεί από κάθε ελπίδα ότι τα πόδια του θα επανέλθουν κανονικά και τώρα το μόνο που θέλει είναι να επεκτείνει την διάρκεια της ζωής του όσο είναι αυτό εφικτό. Αλλά η ελεφαντίαση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, με το πρήξιμο να αρχίζει να φτάνει στην κοιλιά του, μειώνοντας τις πιθανότητες επιβίωσης.