Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

καθημερινότητά



Πως να προστατεύσετε τη μέση σας από την καθημερινότητα

Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν επαναλαμβανόμενες κρίσεις οσφυαλγίας, συχνά λόγω συνδυασμού της κακής στάσης του σώματος με την άσκηση υπερβολικών πιέσεων στη μέση τους.



Συμβουλές για να "βγεις" από την καθημερινότητα

Το ξυπνητήρι χτυπάει στις 8.00, τρέχεις πανικόβλητη να ετοιμαστείς, να φτιάξεις το ταπεράκι για το γραφείο και να φύγεις τρέχοντας για τη δουλειά. Ποιος ξέρει πόση κίνηση θα έχει πάλι στους δρόμους; Και χωρίς να το καταλάβεις έχει έρθει το βράδυ και αντιλαμβάνεσαι πως για ακόμη μία ημέρα δεν έκανες τίποτα.



Κυτταρίτηδα τέλος - Μικρές αλλαγές στη καθημερινότητα, μεγάλες αλλαγές στο σώμα σας

Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου ένωναν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό αυτός θα ήταν η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Εμείς, όμως, σας έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να τον πολεμήσετε αποτελεσματικά. Απλά κάντε αυτά από Δευτέρα έως και Κυριακή και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται.



Έτσι ήταν η καθημερινότητα στο μεσαίωνα (φωτό)

Η Ιστορία μοιάζει συχνά ένα συνονθύλευμα από άχαρα και δυσάρεστα γεγονότα, λες και όλη η τραγωδία και το δράμα του κόσμου αποφάσισαν να πλήξουν τους προγόνους μας.

Και μάλιστα δεν άφηναν ήσυχη καμιά πλευρά της καθημερινότητας, σαν να έκαναν την ανθρωπότητα εχθρό και έβαλαν να τη χαλάσουν!



Το καθημερινό πρόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ και οι παραξενιές

Πολλές φορές όλοι μας μπορεί να έχουμε αναρωτηθεί τι μπορεί να κάνει μια βασίλισσα στην καθημερινότητά της. Πώς είναι όμως μια συνηθισμένη μέρα της βασίλισσας Ελισάβετ;

Η ώρα είναι 7.30 και το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρχίζει να ξυπνά. Ο λοχίας της αστυνομίας που κάθεται έξω από την κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας ετοιμάζεται για το τέλος της βάρδιας του.



Τι πραγματικά κάνουν κάθε μέρα η βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι η πιο δημοφιλής ανά την υφήλιο. Πολίτες ανά τον κόσμο- υπήκοοι και μη- γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες της ζωής των μελών της και συχνά έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν.