Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

καθημερινές συνήθειες



Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας γερνάνε πρόωρα

Οι περισσότεροι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να περιποιούνται τον εαυτό τους και να «πολεμούν» τον χρόνο.

Κάποιοι επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό, άλλοι πάλι τον ασθητικό για μπότοξ και ενυδάτωση και άλλοι προσέχουν τη διατροφή τους και τη φυσική τους κατάσταση.



Kαθημερινές συνήθειες που μειώνουν τη νοημοσύνη

Κάποιες καθημερινές συνήθειες, οι οποίες μάλιστα δεν είναι απαραίτητες, βλάπτουν τις νοητικές δεξιότητες και συντελούν στη σταθερή μείωση του IQ, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές.

 



Καθημερινές συνήθειες που γερνούν το δέρμα μας

Πολλές καθημερινές συνήθειες, όπως η έκθεση στον ήλιο, η φτωχή διατροφή και το αλκοόλ, επηρεάζουν την όψη του δέρματος. Πώς θα καθυστερήσουμε τη γήρανση στο δέρμα μας;

Όμορφο δέρμα



Οι καθημερινές συνήθειες που δεν φανταζόμαστε ότι μας γερνάνε

Δεν μας έχει ίσως περάσει από το μυαλό, ότι συνήθειες όπως ο τρόπος που κοιμόμαστε , βλέπουμε τηλεόραση ή πίνουμε το αναψυκτικό μας , το μακιγιάζ που φοράμε, ή οι τροφές που επιλέγουμε, όσο ασήμαντες κι αν μας φαίνονται , έχουν μερίδιο ευθύνης στο ότι γερνάμε γρηγορότερα από όσο θα έπρεπε…

Κάνουμε «φούρνο» το δωμάτιο



Οι 12 καθημερινές συνήθειες που πρέπει να κόψετε με το μαχαίρι

Για να γίνουμε πιο χαρούμενοι και παραγωγικοί ιδού οι 12 καθημερινές συνήθειες τις οποίες πρέπει να εγκαταλείψουμε...



14 καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο έξυπνους

Όλοι έχουμε συνήθειες, καλές και κακές,  που δύσκολα μπορούμε να αποχωριστούμε.

Τι γίνεται, όμως, όταν οι συνήθειες μας προκαλούν ρουτίνα; Οι παρακάτω δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να είστε σε πνευματική εγρήγορση καθημερινά, χωρίς να μοιάζει με καταναγκαστικό έργο.

1. Καταγράψτε τις ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό καθημερινά.