Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κατάρρευση πολυκατοικίας



Κατάρρευση πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη: Στους 21 οι νεκροί

Δεν τελειώνει η τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη από την κατάρρευση της πολυκατοικίας αφού διαρκώς βγαίνουν ανακοινώσεις για νέα θύματα. Η οκταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην συνοικία Καρτάλ στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, και οι προηγούμενη ανακοίνωση είχε κάνει λόγο για 18 νεκρούς και 14 τραυματίες. Πλέον, με καινούργια ανακοίνωση οι νεκροί έχουν ανέλθει στους 21.



Εννέα οι νεκροί από την κατάρρευση της 10ώροφης πολυκατοικίας στη Ρωσία

Άλλοι δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαγκνιτογκόρσκ, στα Ουράλια, όπως ανέφερε η υπηρεσία που έχει αναλάβει το έργο της έρευνας και διάσωσης των εγκλωβισμένων.



Αγωνία για τους δεκάδες αγνοούμενους από την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Ρωσία – Συνεχίζονται οι έρευνες

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στον τόπο όπου κατέρρευσε μεγάλο τμήμα δεκαώροφης πολυκατοικίας, στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ των νότιων Ουραλίων, συνεχίζεται με τη συμμετοχή σχεδόν χιλίων ανθρώπων, ανακοίνωσε το τοπικό παράρτημα του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.



Κατέρρευσε δεκαώροφη πολυκατοικία στη Ρωσία μετά από έκρηξη φυσικού αερίου- Τρεις νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι

Τουλάχιστον τρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν, 79 αγννοούνται και άλλοι 10 διασώθηκαν μετά την κατάρρευση τμήματος δεκαώροφης πολυκατοικίας που εκτιμάται πως οφείλεται σε έκρηξη φυσικού αερίου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα στη ρωσική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, στα νότια Ουράλια, μεταδίδουν ρωσικά και διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.



Ιταλία: Κατάρρευση πολυκατοικίας μετά από έκρηξη φυσικού αερίου - Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το πρωί της Κυριακής από κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μιλάνο, εξαιτίας έκρηξης μετά από διαρροή φυσικού αερίου.