Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γιάννα Αγγελοπούλου



Γ. Αγγελοπούλου: Το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου είναι διαχρονικό, είναι μια πηγή έμπνευσης για όλους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, αναφέρθηκε στις δράσεις που προετοιμάζονται για το 2021, στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία στο έργο της Επιτροπής, ενώ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κλήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021.



«Κράτα το, κράτα το…»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει πουρμπουάρ-μαμούθ σε πλανόδιο πωλητή

Στο Ηρώδειο οικογενειακώς βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να παρακολουθήσει χορευτική παράσταση.



Αμισθί η Γιάννα Αγγελοπούλου και τα μέλη της επιτροπής «Ελλάδα 2021» - Στη Βουλή οι αποφάσεις

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για τον ρόλο της Γιάννα Αγγελοπούλου στην επιτροπή «Ελλάδα 2021».



Γιάννα Αγγελοπούλου: Επικεφαλής επιτροπής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821 θα είναι η Γιάννα Αγγελοιπούλου. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το Μαξίμου "η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Την απόφασή του το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος, υλοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός κ.



Πωλητήριο στην υπερπολυτελή θαλαμηγό της Γιάννας Αγγελοπούλου! (φωτό)

Το εντυπωσιακό γιοτ του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή σούπερ γιοτ στον κόσμο.

Το «Okto» πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη και ήδη οι προσφορές που δίδονται ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το "secret".

 



Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο γιοτ της Γιάννας Αγγελοπούλου

Τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης υποδέχτηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γιοτ της, στην Κέρκυρα.