Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 15. Αυγούστου 2020

«Κράτα το, κράτα το…»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει πουρμπουάρ-μαμούθ σε πλανόδιο πωλητήΣτο Ηρώδειο οικογενειακώς βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να παρακολουθήσει χορευτική παράσταση.

Μαζί με την κυρία Αγγελοπούλου ήταν ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος και ο μεγαλύτερος γιος τους Παναγιώτης με τη σύζυγό του Ελλη Παπαδιαμαντή (λίγες ημέρες αφότου το νεαρό ζευγάρι βάφτισε την κόρη του). Η παρέα των τεσσάρων κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Ηρωδείου για να παρακολουθήσει τα υπέροχα μπαλέτα Μπεζάρ, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, φυσικά, να τραβάει όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας επάνω της. Εντυπωσιακή όπως πάντα, με μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, με διακριτική stylish ουρά και ένα μεγάλο ασπρόμαυρο κέντημα με πούλιες.

Τι έκανε, όμως, μετά την παράσταση στο Ηρώδειο η Γιάννα Αγγελοπούλου; Την απάντηση έδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή διακρίνεται η Γιάννα Αγγελοπούλου να πλησιάζει τον πάγκο πλανόδιου πωλητή ξηρών καρπών. Δεν διευκρινίζεται αν μόνη της πλησίασε η κυρία Αγγελοπούλου για να αγοράσει ξηρούς καρπούς, ή αν ο πλανόδιος πωλητής την αναγνώρισε και της προσέφερε ξηρούς καρπούς.

Το σίγουρο είναι ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου έβγαλε από την τσάντα της χρήματα για να πληρώσει τον πλανόδιο πωλητή, ο οποίος αρνιόταν να τα πάρει. Η κυρία Αγγελοπούλου τον κυνηγούσε να του δώσει τα χρήματα, φωνάζοντάς του «κράτα το, κράτα το». Εντέλει παρενέβη ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τα χρήματα από τα χέρια της συζύγου του και τα άφησε πάνω στο καρότσι του πλανόδιου πωλητή.