Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φιεστα



Γερμανικός Τύπος: Οι πυρκαγιές χαλούν «τη φιέστα» του Αλέξη Τσίπρα

Μετά τη χθεσινή μετάδοση της είδησης για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, ο γερμανικός Τύπος αναφέρεται εκ νέου στο θέμα.



Αντιπολίτευση για τη φιέστα του Ζαππείου

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μίλησαν εκ νέου για παραμύθια και για θεατρινισμούς.

Δένδιας:Παραμύθια του Αντερσεν

Την αρχή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.



Φιέστα για το χρέος ετοιμάζουν στο Ζάπειο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Φιέστα στο Ζάππειο στις 19:30 είναι τελικά η επιλογή της κυβέρνησης για να πανηγυρίσει τη λιτότητα διαρκείας μέχρι το 2060 και την περιορισμένη παρέμβαση για το χρέος, όσα δηλαδή προβλέπονται στη συμφωνία του Eurogroup της Πέμπτης.



Φιέστα στο Ζάππειο για τη συμφωνία στο Eurogroup. Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Σε κυβερνητική φιέστα στο Ζάππειο Μέγαρο προχωρά η κυβέρνηση για τη συμφωνία του Eurogroup. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συγκαλούν στο Ζάππειο πανηγυρική κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όπου ο κ. Τσίπρας θα απευθυνθεί στην κοινή γνώμη μλώντας διεξοδικά για τη συμφωνία, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ. 



Εν μέσω αντιδράσεων η φιέστα της Θάνου

Παρά τις αντιδράσεις από το χώρο της Δικαιοσύνης αλλά και της πολιτικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 182 ετών από την ίδρυση του Αρείου Πάγου στο ξενοδοχείο Χίλτον.



Ο φόβος ανέβαλλε τη φιέστα της Τσέλσι!

Η έντονη ανησυχία έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ που είχε τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς, έκανε τους διοικούντες τους Πρωταθλητές Αγγλίας να το ξανασκεφτούν και τελικά να ακυρώσουν τη γιορτή στους δρόμους της πρωτεύουσας.