Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ζητούνται εθελοντές όλων των ειδικοτήτων στο Μάτι



Έκκληση για εθελοντές όλων των ειδικοτήτων για το Μάτι, ζητά το Σωματείο εργαζόμένων Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έχουν καλυφθεί οι πρώτες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό, καθώς η ανταπόκριση των απλών πολιτών αλλά και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγκινητική.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια επικοινωνίας και ενημέρωσης με τον Δήμο Ραφήνας, σας ενημερώνουμε ότι προς ώρας έχουν καλυφθεί οι πρώτες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό.

Η χθεσινή ανταπόκριση των απλών πολιτών αλλά και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν 10 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και ιδιώτες μεταφορείς και δίκτυα εθελοντών.

ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος πολίτης από εμάς επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, είτε να προσέρχεται στο Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί της οδού Αγράφων 3-5 στο Μαρούσι προκειμένου να μας δηλώσει τα στοιχεία του και την ιδιότητα του είτε εναλλακτικά να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία ηλεκτρονικά στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του Σωματείου Εργαζομένων : [email protected]

Οι σχετικές λίστες που θα καταρτιστούν, θα προωθηθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων»