Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ζάκυνθος: Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή αερίου γέλιου στο Λαγανά



Οι αστυνομικοί στη Ζάκυνθο συνέλαβαν 3 άτομα για κατοχή αερίου γέλιου.

Δεν πτοούνται ούτε από τις συλλήψεις, ούτε από τους συνεχείς ελέγχους της Αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στο Λαγανά Ζακύνθου που εξακολουθούν να πωλούν σε νεαρούς τουρίστες συσκευές για την χρήση του επικίνδυνου για την υγεία αερίου του γέλιου.

Μέσα σε λίγη ώρα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που είναι επιφορτισμένοι με την διενέργεια ελέγχων, πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν πρώτα τον 36χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη ενός μπαρ που εντόπισαν να διαθέτει προς πώληση συνολικά 20 αμπούλες και 80 μπαλόνια με laughing gas καθώς και ένα μεταλλικό σκεύος για την απελευθέρωση του αερίου.

Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο ιδιοκτήτη και τον 18χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός άλλου μπαρ, στο οποίο κατέσχεσαν άλλες 239 αμπούλες και 37 μπαλόνια με αέριο και ένα μεταλλικό σκεύος για την απελευθέρωσή του! Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για νοθεία τροφίμων.