Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΑΕΡΙΟ ΓΕΛΙΟΥ



55.400 φιάλες «αερίου γέλιου» στην Κέρκυρα

Μια σημαντική υπόθεση για τη δημόσια υγεία, που αφορά στον εντοπισμό 55.400 φιαλών του «αερίου γέλιου», έφερε στο φως ο έλεγχος που έκανε το Τελωνείο Κέρκυρας.



Δεσμεύτηκαν περισσότερες από το 50.000 φιάλες με «αέριο γέλιου»

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε αποθήκη εμπόρου, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση οινοπνευματωδών προϊόντων, εντοπίστηκαν καλυμμένες 2,5 παλέτες με 55.400 φιάλες του άκρως επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία «αερίου γέλιου» (hippy crack), καθώς και μπαλόνια, μέσω των οποίων γίνεται η χρήση του.



Ζάκυνθος: Κατασχέθηκαν 14.760 αμπούλες με αέριο γέλιου

Μετά από στοχευμένη έρευνα μηνών του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14.760 αμπούλες με αέριο γέλιου, σε αποθήκη στην περιοχή Αμμούδη.
Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη, ενώ εντός της αποθήκης βρέθηκαν 41 κούτες με 360 αμπούλες η καθεμία.



Μάλια: Απίστευτη μπίζνα με αέριο γέλιου

Τρομερή επιχείρηση που επέφερε τρελά κέρδη είχε στηθεί στην Κρήτη με αμπούλες αερίου γέλιου.Οι αστυνομικοί εντόπισαν 2.140 αμπούλες αερίου γέλιου σε κατάστημα και συνέλαβαν τον 48χρονο ιδιοκτήτη .



Ηράκλειο: Συνελήφθη ανήλικος που πωλούσε μπαλόνια με αέριο γέλιου

Για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο.



Ζάκυνθος: Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή αερίου γέλιου στο Λαγανά

Οι αστυνομικοί στη Ζάκυνθο συνέλαβαν 3 άτομα για κατοχή αερίου γέλιου.

Δεν πτοούνται ούτε από τις συλλήψεις, ούτε από τους συνεχείς ελέγχους της Αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στο Λαγανά Ζακύνθου που εξακολουθούν να πωλούν σε νεαρούς τουρίστες συσκευές για την χρήση του επικίνδυνου για την υγεία αερίου του γέλιου.