Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Υπάλληλος δημοσίου πήρε άδεια ασθενείας και βγάζει selfies στην παραλία!



Εχει γίνει θέμα συζήτησης στην υπηρεσία που εργάζεται, όμως όπως ακούγεται… έχει «βύσμα», «γερό δόντι» και δεν την κουνάει κανείς από την καρέκλα της!

Ωστόσο τα κους κους στην υπηρεσία (του ευρύτερου δημόσιου τομέα) δίνουν και παίρνουν! Πρόκειται για γυναίκα υπάλληλο η οποία απουσιάζει συχνά πυκνά από την δουλειά της, επικαλούμενη λόγους ασθενείας και την ίδια ώρα… «ποστάρει» φωτογραφίες στο facebook! Και φυσικά αν κάποιος την ρωτήσει «μα πως δεν είσαι άρρωστη»; η απάντηση έρχεται «αυτόματα»: Είναι παλιές οι φωτογραφίες!

Σε όσους βέβαια έχει την άνεση να πει την αλήθεια, αν μη τι άλλο… δεν κρύβεται! Και αποκαλύπτει πως αντί για το κρεβάτι του πόνου βρίσκεται πάνω… σε πουπουλένιο στρώμα κρεβατιού ξενοδοχείου σε κάποιο νησί ή άλλο τουριστικό μέρος της χώρας.

Η υπάλληλος έχει μπει στο μάτι των περισσοτέρων συναδέλφων της γιατί είναι προκλητική! Και φυσικά αδιαφορεί για το αν «φορτώνονται» την δουλειά της όσοι με ευσυνειδησία ασκούν το επάγγελμά τους και βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα.

Οι καταγγελίες έχουν φθάσει μέχρι και τον προϊστάμενό της. Ο οποίος όμως ανέχεται την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της και δεν δείχνει την διάθεση να την «συνετίσει»!