Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ξόδεψαν 5.704 ευρώ για τον… καλλωπισμό του κήπου του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής



«Συναγερµός» σήµανε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, καθώς τα... κλαδιά γύρω από το κτίριο µεγάλωσαν, οι φυλλωσιές απλώθηκαν και το αποτέλεσµα ήταν να κρύβουν την εικόνα στις κάµερες ασφαλείας.

Κηπουρός προφανώς δεν υπάρχει, κλαδευτήρι πρόχειρο δεν είχαν, εποµένως σκέφτηκαν να κόψουν ένα –γενναίο κονδύλι για να πραγµατοποιηθεί η απαραίτητη περιποίηση του χώρου πρασίνου γύρω από το υπουργείο.

Ετσι, µε βάση την απόφαση που αναρτήθηκε και στη «∆ιαύγεια», εγκρίθηκε το ποσό των 5.704 ευρώ, «προκειµένου η υπηρεσία να καλύψει το κόστος για τη συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου (κήπου) και ζαρντινιέρων στον χώρο του υπουργείου για ένα έτος».

Συνεχίζει, δε, το σκεπτικό της απόφασης: «Η συντήρηση του κήπου που περιβάλλει το κτίριο της υπηρεσίας κρίνεται απαραίτητη όχι µόνον για λόγους καλλωπισµού και διατήρησης των υπαρχόντων δένδρων και φυτών, αλλά και για λόγους ασφαλείας, καθώς τα κλαδιά των φυτών δένδρων µεγαλώνουν, σε σηµείο που να εµποδίζουν την άρτια παρακολούθηση και επιτήρηση του χώρου περιµετρικά του κτιρίου, µέσω του συστήµατος κα µερών».