Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ξεσπά η μητέρα της Κατερίνας: Το σκότωσαν το παιδί μου!



Για το τι μπορεί να συνέβη στην άτυχη Κατερίνα Γοργογιάννη, τη νεαρή κοπέλα που σήμερα βρέθηκε νεκρή στο Πάρκο Νεολαίας στο κέντρο του Ηρακλείου 9 ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μίλησε η μητέρα της Σταυρούλα στην εκπομπή "Τατιάνα Live".

Η χαροκαμένη μάνα, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος της κόρης της, ξεσπά και λέει όσα πιστεύει για την υπόθεση. "Κάποιος την σκότωσε. Κάποιος της έκανε κακό και την πέταξε εκεί πέρα" λέει η μάνα της άτυχης Κατερίνας συμπληρώνοντας πως "η Κατερίνα δεν περνούσε ποτέ από εκεί".

Η κ. Σταυρούλα έκανε έκκληση προς τις Αρχές να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση και να μην βιαστούν να την κλείσουν. Η ίδια, απέκλεισε το ενδεχόμενο η Κατερίνα να έβαλε τέλος στη ζωή της λέγοντας πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να βρει δουλειά

"Δεν θέλω να στοχοποιήσω κάποιον, θέλω δικαιοσύνη". Αύριο θα σκοτώσουν μια άλλη γυναίκα" συνέχισε να λέει η κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη.

Ο χωρισμός

Η όμορφη Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της, ενώ στενοί φίλοι της αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας ανέφερε ότι η 37χρονη, όταν είχαν χωρίσει για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο, του τηλεφωνούσε συνεχώς και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του, και του έλεγε «μόνο εσένα έχω».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, και αυτή τη φορά οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της. Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

Από την πλευρά της η μητέρα της επιμένει ότι «η Κατερίνα δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει», ενώ διέψευσε και τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντόπισαν δύο νεαροί εθελοντές της Γραμμής Ζωής που περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Απαντήσεις, ωστόσο, για το θάνατο της Κατερίνας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έκθεση σήμερα, Πέμπτη (15/03).