Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

31 °C

Σήμερα, 20. Ιουλίου 2019

Βρεττός:Τελευταίες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του - Η αποκατάσταση έξι μηνών και το εξιτήριο!Στο κρεβάτι του πόνου συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος 
από την Καθαρά Δευτέρα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο πόδι, το χέρι και τη λεκάνη του μετά το παρολίγον μοιραίο τροχαίο που είχε εκείνη την ημέρα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει υποβληθεί, ως γνωστόν σε δύο χειρουργεία μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών και ήδη στέκεται στα πόδια του αφού σηκώθηκε από το κρεβάτι και περπάτησε με πατερίτσες. Η αποκατάσταση της υγείας του όμως θα χρειαστεί καιρό και συγκεκριμένα από δύο έως έξι μήνες, όπως έχουν ενημερώσει οι γιατροί του τους οικείους του και φυσικά τον ίδιο. Ο τραγουδιστής χαμογελάει με μεγάλη ανακούφιση για την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς του μιας και κινδύνεψε η ζωή του μετά από το συγκεκριμένο τροχαίο που είχε μαζί με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Metropolitan την προσεχή Δευτέρα, παρ’ όλο που από εκεί και μετά θα χρειαστεί αγώνας για να επανέλθει πλήρως!