Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Βρέθηκε ο τουρίστας που αγνοούνταν στο Ελαφονήσι Κρήτης



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γερμανού τουρίστα ο οποίος εξαφανίστηκε χθες, ενώ πραγματοποιούσε πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4 από την Παλαιόχωρα στο Ελαφονήσι Κρήτης. Ο ταλαιπωρημένος περιπατητής εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από τις αρχές ενώ πέρασε το βράδυ σε μια σπηλιά.

O Γερμανός ξεκίνησε χτες την πεζοπορία συνοδευόμενος από το γιο του. Κάποια στιγμή όμως ο πατέρας κουράστηκε και είπε στο γιο του ότι θα συνεχίσει παραλιακά για να βγει από το μονοπάτι.

Ωστόσο μέχρι τις 11 το βράδυ ο Γερμανός δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα ο γιος του να ειδοποιήσεις τις αρχές. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του περιπατητή όπου συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 3 - 4 τα ξημερώματα χωρίς αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της αστυνομίας καθώς επίσης δυο οχήματα της πυροσβεστικής από την Κάντανο και την Κίσσαμο καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ χτένισαν την περιοχή για τον εντοπισμό του Γερμανού που βρέθηκε σώος και καλά στην υγεία του.