Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

Βόλος: 17χρονοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση χαπιών – Εντοπίστηκαν σε αυλή σχολείου



Δύο 17χρονα παιδιά κατανάλωσαν χάπια και βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση σε σχολείο του Βόλου.

Ο Βόλος περιμένει να μάθει όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα, με δύο ανήλικα παιδιά να μεταφέρονται σε νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο της πόλης αναστατώθηκε, καθώς στο σχολείο που βρέθηκαν οι δύο ανήλικοι, έφτασε ασθενοφόρο και οι διασώστες τους μετέφεραν στα χέρια των γιατρών.

Τα δύο δύο 17χρονα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τη 01:30 τη νύχτα, σε κακή κατάσταση, σε προαύλιο σχολείου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, το 17χρονο αγόρι και μία συνομήλικη φίλη του είχαν καταναλώσει χάπια για άγνωστο λόγο και εντοπίστηκαν στην αυλή σχολικού συγκροτήματος της οδού Κύπρου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τα δύο άτομα και τα μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Την υπόθεση ερευνά η τοπική Αστυνομία.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του έκαναν πλύση στομάχου και μετά από λίγη ώρα ο 17χρονος αναχώρησε για το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η φίλη του νεαρού είπε στους γιατρούς ότι ο 17χρονος πήρε χάπια εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

Η ποσότητα που κατανάλωσε ήταν μικρή και δεν δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία.