Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 -
Συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 24. Ιανουαρίου 2021

Βοιωτία: Συνελήφθη Αλβανός για ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε για έναν επίδοξο ληστή ο 58χρονος ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ σε περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας. Παρ' όλο που ο δράστης ήταν οπλισμένος, δεν δίστασε να τα βάλει μαζί του και να τον αναγκάσει να το βάλει στα πόδια με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Ο 27χρονος Αλβανός όρμησε στο πρακτορείο κραδαίνοντας ένα όπλο και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη και να αρπάξει τις εισπράξεις, αλλά εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή. Ο 58χρονος τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε το επόμενο πρωί στην Αντίκυρα, προσήχθη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα και ομολόγησε. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.