Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

οπαπ



Champions League: Σήμερα και αύριο κρίνονται οι δύο τελευταίες θέσεις στους «4»

Συνεχίζονται απόψε οι αναμετρήσεις για το Final 8 του Champions League με τη μονομαχία γιγάντων ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00 στη Λισαβόνα.

Οι Καταλανοί, μετά το 1-1 στην Ιταλία, κέρδισαν τη Νάπολη με 3-1 στο Καμπ Νου με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους.



Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Η τύχη χτύπησε για δεύτερη φορά χθες –και μάλιστα μέσα σε δέκα μέρες– στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σαρρή, στο Ηράκλειο Αττικής, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ των 7,7 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο κατάστημα, στην κλήρωση της Κυριακής 26 Ιουλίου, ακόμη ένας τυχερός παίκτης «έπιασε» 5άρι στο Τζόκερ και κέρδισε 53.836,91 ευρώ.   



Ηράκλειο: Ο ληστής πήγε κανονικά στη δουλειά του - Σκηνές απείρου κάλλους στο γραφείο που δούλευε!

Λήστεψε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και μετά πήγε κανονικά στη δουλειά του. Ο 24χρονος που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη ληστεία το Σάββατο στο Γάζι με λεία 400 ευρώ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.



Τελικός Κόπα Αμέρικα: Η φιέστα της Βραζιλίας και το όνειρο του Περού

Η Βραζιλία ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα και το Περού θέλει να τη χαλάσει για να κάνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.



«Τρελάθηκε» η τύχη στην Κεφαλονιά - 500.000 ευρώ για έναν τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ

Έναν λόγο να αγαπάει περισσότερο τη γυναίκα του και να της φιλάει το χέρι καθημερινά απέκτησε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από την Κεφαλονιά. Η σύζυγος του μεγάλου νικητή κατάφερε με τη γνωστή γυναικεία πειθώ τον σύζυγό της να δοκιμάσουν την τύχη τους στα ΣΚΡΑΤΣ ενός λαχειοπώλη, και διάλεξε μάλιστα η ίδια με το χέρι της το τυχερό δελτίο «Σμαραγδένια Εφτάρια» που κέρδισε τα 500.000 ευρώ.



Αυτό είναι το τυχερό κατάστημα ψιλικών στο Πήλιο που έδωσε 200.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ

Το πόσο των 200.000 ευρώ κέρδισε ένας πελάτης καταστήματος ψιλικών στο Τρίκερι Μαγνησίας, με ένα δελτίο του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ «Κέρδηx10» που προμηθεύτηκε από το κατάστημα.