Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τσίπρας και Μπαζιάνα στην παράσταση του Κραουνάκη



Το θέατρο Τέχνης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, το βράδυ της Τρίτης προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελευταία παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Μάλιστα μετά την παράσταση η παρέα συνέχισε τη βραδιά της σε γνωστό μαγαζί κοντά της Δ. Αρεοπαγίτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο συνθέτης με μια selfie με τον πρώην πρωθυπουργό που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συμπλήρωσε: «Χτες ηρθε ο Αλεξης με την Μπετυ και μια πολυ ωραια παρεα. Εξωπολιτικη και πολυ μ αρεσε αυτό. Βρεθηκα γνωστος απ τα νιατα μου με καποιους. Ετσι σφραγισε η τελευταια μας βραδια στο Τεχνης. Η σελφι ειναι με το κινητο του στο τρυφερο Ντουεντε παροδος Αεροπαγιτου που του αρεσει πολυ,κι ειναι και δικο μας σταθερο στεκι μετα το θεατρο. Ανθρωπια χιουμορ και πολιτικα σχολια και εντος και εκτος παραστασης. Εβιβα λοιπον Κοινοποιω»

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα και της υπόλοιπης ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αξέχαστοι θα μείνουν οι χαρακτηρισμοί