Σάββατο 28 Μαΐου 2022 -

Τσακωμός Γεωργιάδη και Πολάκη στη ΒουλήΈντονος τσακωμός  ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του κ. Γεωργιάδη «αναφορικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας περί “πειραγμένων” τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν τον Ιανουάριο του 2015».

Σε υψηλούς τόνους, ο κ. Πολάκης επέμεινε στις καταγγελίες ότι επί ημερών του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας έγιναν διορισμοί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αναφέροντας μάλιστα και ονόματα. «Αν ακούει κανένας, αυτό είναι έγκλημα. Τους διορίσατε εκεί, τους κρύψατε».

«Ούτε η υπογραφή μου υπάρχει ούτε επιστολόχαρτό μου υπάρχει ούτε απολύτως τίποτα. Μόνο δικές σας φαντασιώσεις. Και κοιτάξτε με καλά γιατί εγώ δεν είμαι Πολάκης, όταν με το καλό θα φύγετε… θα με κοιτάς καλά… εγώ θα σε κλείσω φυλακή, ο Άδωνις Γεωργιάδης», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε μήνυμά του στο Twitter μετά την έντονη συζήτηση στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε: «Παρά την υπόσχεση Πολάκη ότι σήμερα θα κατέθετε τα έγγραφα εναντίον μου, στα οποία αναφερόταν τόσο καιρό Τελικά δεν κατέθεσε τίποτε...»