Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Κηδεύονται την Παρασκευή τα δύο νεαρά αδέρφια



Αυτή την Παρασκευή θα κηδευτούν τα δυο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στην Αταλάντη.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο και τη Σόνια, στις 17:00, στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Λίγο πριν την κηδεία των παιδιών, ο θείος τους βρήκε το κουράγιο να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που όλο αυτό το διάστημα έδειξε στην οικογένεια. «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο γιατί αυτό αξίζει να κάνουμε στα παιδιά αυτά» είπε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Τα παιδιά αυτά είχαν μπροστά τους όλη τους τη ζωή και ξαφνικά έσβησαν όλα», προσέθεσε.

Ο θείος των παιδιών ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, ανέφερε πως οι γονείς έχουν μεταφερθεί ήδη στο χωριό και μίλησε για τη μάχη που έδωσε το μικρό κορίτσι στο νοσοκομείο. «Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; Τι σκοπός να υπάρχει για αυτούς τους γονείς; Οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι».

Τα δύο αδέρφια από την Αθήνα είχαν επισκεφτεί το Καλαπόδι Λοκρίδας για να το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο Γιώργος ζήτησε από το παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο, ώστε να πάνε για μπάνιο με την αδερφή του. Λίγο πριν φτάσουν στην Αταλάντη για άγνωστους ακόμα λόγους, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε βίαια, στις μπάρες του δρόμου.