Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Τρεις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία τις τελευταίες ώρεςΤρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας μόνο τις τελευταίες ώρες, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. 

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, ένας 35χρονος, διότι η 29χρονη σύζυγός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ναυπάκτου, ένας 60χρονος, διότι η συνομήλικη σύζυγός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία, απόπειρα σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή απειλή.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, ένας 52χρονος, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσε σωματική βλάβη στη 41χρονη σύντροφο του, κτυπώντας την στο κεφάλι με αντικείμενο οικοσκευής. Η 41χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή ιατρικής βοήθειας, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και να μεταφερθεί στο σπίτι της με περιπολικό.

Επίσης, σε μία άλλη περίπτωση, στην περιοχή Σταμνά της Αιτωλοακαρνανίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 51χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία προκάλεσε σωματική βλάβη στην 48χρονη σύζυγό του χτυπώντας την με ένα τούβλο στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια την εξύβρισε και την απείλησε. Αμέσως μετά η 48χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού και κατήγγειλε τον σύζυγό της. Μετά την καταγγελία η 48χρονη διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Ύστερα από την παροχή ιατρικής βοήθειας, η 48χρονη μεταφέρθηκε με περιπολικό της Αστυνομίας σε ασφαλή τοποθεσία, που ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο.