Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης



Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Καλλιθέα, μητέρα δυο παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και μέρες. Η σορός της βρέθηκε με σημάδια στο λαιμό, με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες να διαπιστώνει πως το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο. Ήταν όμως το δωμάτιο του θύματος, που άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 29 ετών...

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή, βραδινές ώρες της 14ης Μαΐου, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα. Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Στη ΓΑΔΑ είχε κληθεί ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να δώσει κατάθεση, με τον 32χρονο τελικά να συλλαμβάνεται για τον θάνατο της πρώην συζύγου του. Το έγκλημα τελικά εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, στην οποία εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 32χρονος, ο οποίος είχε συχνές προστριβές με το θύμα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο άνδρας, Γεωργιανός και ο ίδιος, κλήθηκε για κατάθεση. Την πρώτη φορά δήλωσε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για τον θάνατο της πρώην συζύγου του, ενώ τόνισε, μάλιστα, ότι είχε και τα δύο παιδιά τους αυτές τις ημέρες μαζί του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Οι γείτονες της γυναίκας είναι σοκαρισμένοι, ενώ κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.