Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγωδία: Πέθανε η 15χρονη κόρη πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή



Έφυγε από τη ζωή το «αγγελούδι» του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια…

Όπως αναφέρει το sfina.gr, η Βασιλικούλα πάλεψε με το πρόβλημα της καρδιάς της, που παρουσιάστηκε ξαφνικά, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τάκη Κόμνο και τη σύζυγό του Ελένη να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ήταν μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαρετιστήριο μήνυμα :

“Κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

 

Πηγή: prismanews.gr