Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 -

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Τραυματίας σε τροχαίο ο πατέρας του νεκρού βρέφους!Πήγαινε στο νοσοκομείο για το παιδί του και τράκαρε! Μόλις τον είχαν πληροφορήσει ότι το μωρό είχε "σβήσει". Ο άνθρωπος έφτασε σε κατάσταση σοκ στα επείγοντα. Έρευνα για το θάνατο του άτυχου βρέφους
Με τραγικό τρόπο συνδέονται τα δύο περιστατικά που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ενός τροχαίου ατυχήματος στην οδό Διαγόρα, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και αυτό του νεκρού βρέφους, στην περιοχή της Μαρτίου.

Ένας από τους τραυματίες του τροχαίου είναι ο πατέρας του νεκρού βρέφους, που μόλις είχε πληροφορηθεί την τραγική είδηση και βρισκόταν καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου μεταφέρθηκε το παιδί του, για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ ο πατέρας αποχώρησε από το νοσοκομείο, αφού ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς σύμφωνα με πληροφορίες.