Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τον μαχαίρωσε για τα μάτια μιας γυναίκας. Στο νοσοκομείο το θύμα



Τσακωμός στη Νέα Ιωνία κατέληξε σε μαχαίρωμα με σοβαρό τραυματισμό 26χρονου. Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 9 το βράδυ σε πλατεία και δεν άργησε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα μάτια μίας γυναίκας δύο άνδρες άρχισαν να λογαριάζονται και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Σε δευτερόλεπτα άρχισαν να χτυπιούνται με χέρια πόδια μπροστά σε διερχόμενους που αναστατώθηκαν από το χαμό. Ο ένας δράστης τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα ο 26χρονος να τραυματιστεί στην κοιλιά. Προς στιγμήν επικράτησε πανικός.

Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία και έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλάμβανε τον 26χρονο και τον μετέφερε τραυματισμένο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καθώς έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική για παρακολούθηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν θέλησε να κινηθεί νομικά κατά του δράστη. Επέμεινε να μη δίνει καμία πληροφορία στη Αστυνομία για τους λόγους κάτω από τους οποίους συνέβη το περιστατικό. Δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση για να συλληφθεί ο δράστης.