Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ιωνια



Λαθρανασκαφείς καταστρέφουν την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Κελεμπέσι Ιωνίας

Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε το 1821 στο Κελεμπέσι της Ιωνίας, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της και λεηλατείται από κυνηγούς θησαυρών. Το ιστορικό μνημείο εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα από ανασκαφείς που δρουν λαθραία, αλλά και από κάθε είδους κακόβουλων στοιχείων, που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα καταστρέφοντας τους τοίχους με σπρέι.

 

Σύναξη Παναγίας Διασωζούσης και των Αγίων της Μ. Ασίας στη Νέα Ιωνία (Φωτό)

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας για πρώτη φορά εόρτασε την Κυριακή των Μυροφόρων, 30 Απριλίου 2017, την Σύναξη της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της επικαλουμένης Διασωζούσης της εκ Πισιδίας Μ. Ασίας και των Αγίων της Μ.



Βόλος: 14χρονη στο Νοσοκομείο από κατάποση χλωρίνης

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Βόλου σήμανε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης όταν συγγενείς 14χρονης κάλεσαν το ΕΚΑΒ επειδή κατάπιε χλωρίνη.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με το κοριτσάκι να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της πόλης και να λαμβάνει άμεσα τις πρώτες βοήθειες.



Τον μαχαίρωσε για τα μάτια μιας γυναίκας. Στο νοσοκομείο το θύμα

Τσακωμός στη Νέα Ιωνία κατέληξε σε μαχαίρωμα με σοβαρό τραυματισμό 26χρονου. Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 9 το βράδυ σε πλατεία και δεν άργησε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.