Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θρίλερ στην Κρήτη: Έρευνες για τον τραυματισμό του μαθητή από σφαίρα την ώρα του διαλείμματος



Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για τον τραυματισμό του 14χρονου μαθητή από χωριό της Μεσσαράς Ηρακλείου, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

Το 14χρονο παιδί, ενώ καθόταν αμέριμνος μαζί με συμμαθητές του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, δέχθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο μάγουλο του, στην περιοχή κάτω από το μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγουμένως είχε ακουστεί ένας δυνατός κρότος εξωτερικά του σχολείου και στη συνέχεια σημειώθηκε ο τραυματισμός του μαθητή.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορά από μεταλλικό αντικείμενο, πιθανότατα από σκάγι μετά από αδέσποτο πυροβολισμό.

Ο 14χρονος επέστρεψε άμεσα στα μαθήματα του, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα στο επόμενο διάστημα, αν το “ξένο σώμα” που “καρφώθηκε” στο μάγουλο του δεν απορροφηθεί μόνο του από τον οργανισμό.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα από πού προήλθε το μεταλλικό αντικείμενο, που “καρφώθηκε” στον 14χρονο και λίγο έλειψε να τον τραυματίσει σοβαρά στο μάτι του.