Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Θρίλερ με τον θάνατο 28χρονης στην Κέρκυρα



Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 28χρονης κοπέλας που είχε εξαφανιστεί από την Κέρκυρα, καθώς αργά το βράδυ το άψυχο σώμα της βρέθηκε στην περιοχή της Αλεπούς και φέρεται ότι είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας ανακρίνουν τον πατέρα της ως ύποπτο!

Την καταγγελία για την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε κάνει ο σύντροφός της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι' αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα