Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Θρίλερ με τη 17χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα στην ΚρήτηΓια την 17χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα  μίλησε η αδερφή της, η οποία  ξεκαθάρισε πως δεν αυτοκτόνησε, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται ότι η ίδια ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

όπως ανέφερε στo TvCreta η αδερφή της 17χρονης τόνισε πως δεν αγχωνόταν για τις πανελλήνιες που πλησίαζαν καθώς ήξερε πως ακόμη και να μην δεν κατάφερνε να πετύχει τους βαθμούς που ήθελε, θα πήγαινε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο; Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;» είπε το κορίτσι.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» εξήγησε η αδερφή της μαθήτριας.

«Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά» πρόσθεσε.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

 

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε τη 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 24/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης οι οποίες πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα χωρίς να μπορούν τι είχε συμβεί.

Η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες και την Πέμπτη 23/5 πήγε κανονικά στο σχολείο όπου έδωσε ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Αυτό το οποίο εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.