Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρίλερ με πυροβολισμό ενός άνδρα τα ξημερώματα



Μια σοβαρή υπόθεση απασχολεί τις Αρχές και αφορά τον τραυματισμό ενός άνδρας από πυροβολισμό στο ορεινό Θέρμο κατά τις νυχτερινές ώρες. Παράλληλα, ερευνάται μια διάρρηξη σε οικία στο Νεροχώρι Θέρμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ηλικιωμένος κατήγγειλε σήμερα το μεσημέρι στις Αρχές πως χθες βράδυ σημειώθηκε κλοπή στο σπίτι του, με τους δράστες να έχουν αρπάξει 1.000 ευρώ και κοσμήματα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου ενεργεί την έρευνα, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Χθες, ωστόσο, γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα, στον δρόμο κοντά στον Δρυμώνα Θέρμου, σημειώθηκε ένα επεισόδιο κατά το οποίο ένας Αλβανός πυροβολήθηκε στο πόδι ενώ βρισκόταν με δύο ακόμη νεαρούς ομοεθνείς του.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν οι αστυνομικοί του Θέρμου και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Αγρινίου. Και οι τρεις αυτοί Αλβανοί συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διαθέτουν τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Ο τραυματίας παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη για τις συνθήκες που σημειώθηκε ο πυροβολισμός, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο αυτό το συμβάν να σχετίζεται  με την κλοπή που συνέβη στο Νεροχώρι.