Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Θέλει να παραδοθεί ο δολοφόνος του 23χρονου στα Ανώγεια



Την πρόθεση του εντολέα του να "παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη" για το θάνατο του Μανόλη Στρατάκη, το απόγευμα της Κυριακής στ' Ανώγεια, μετέφερε με δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 54χρονου που φέρεται να πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο στη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές. 

Στη δήλωσή του ο κ. Κοκοσάλης ανέφερε:

"Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας. Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του.

Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές"

Ο επίλογος στο περιστατικό γράφτηκε χθες το απόγευμα στην κηδεία του νεαρού άνδρα.  Τραγικές φιγούρες συγγενείς και αδέρφια που τον αποχαιρέτησαν στα Ανώγεια ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι άτυχος νέος δεν είναι πια στη ζωή.

Ο νεαρός άνδρας αφήνει πίσω του δύο γονείς και τρία αδέρφια. Όλη η οικογένεια μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του δράστη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ,αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ότι  γειτνίαζαν τα σπίτια των εμπλεκόμενων, η θέση στην οποία υπήρχαν τα βοσκοτόπια και χρησιμοποιούσε η οικογένεια του δράστη, οδηγούσαν τα μέλη της υποχρεωτικά στο να περνούν μέσα από τα βοσκοτόπια που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του θύματος οπότε και η τριβή ήταν καθημερινή.

Πριν το αιματηρό συμβάν οι οικογένειες είχαν και πάλι λογοφέρει. Έτσι την ώρα της διέλευσης της οικογένειας του δράστη για τα δικά της χωράφια από την περιοχή όμως που ήταν οι συγγενείς του θύματος και εκείνη την ώρα τυροκομούσαν, υπήρξε νέος διαπληκτισμός μόνο που αυτήν την φορά «μίλησαν» τα όπλα με την τραγική για όλους κατάληξη και τον θάνατο του 23χρονου.

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες στην ανταλλαγή πυροβολισμών πρέπει να ενεπλάκησαν, 7 άτομα, 4 από τη μία πλευρά και 3 από την άλλη.