Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κτηματικές διαφορές



Πυροβόλησε τον αδελφό του για κτηματικές διαφορές - Συνελήφθη ο δράστης

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Λασίθι με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια.

Ένας 58χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52 χρονου αδελφού του το μεσημέρι της Κυριακής.



Συγκλονιστικό: Έθαψαν ζωντανή 19χρονη για κτηματικές διαφορές -Το βίντεο της διάσωσης

Είναι η σοκαριστική στιγμή της διάσωσης μίας κοπέλας η οποία αφού δέχθηκε επίθεση, θάφτηκε ζωντανή από τους δράστες σε έναν λάκκο περίπου ενός μέτρου...



Θέλει να παραδοθεί ο δολοφόνος του 23χρονου στα Ανώγεια

Την πρόθεση του εντολέα του να "παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη" για το θάνατο του Μανόλη Στρατάκη, το απόγευμα της Κυριακής στ' Ανώγεια, μετέφερε με δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 54χρονου που φέρεται να πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο στη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές. 



Το σπαρακτικό αντίο στον 23χρονο που δολοφονήθηκε από τον ξάδερφό του για κτηματικές διαφορές

Σπαρακτικό ήταν το αντίο συγγενών και φίλων στον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη που  «έσβησε» πριν προλάβει να ζήσει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό από συγγενικό του πρόσωπο. Τραγικές φιγούρες συγγενείς και αδέρφια που τον αποχαιρέτησαν στα Ανώγεια ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι άτυχος νέος δεν είναι πια στη ζωή.



Προφυλακιστέος ο 88χρονος που πυροβόλησε 26χρονο για κτηματικές διαφορές

Την προφυλάκιση του 88χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κέντρο της Αρεόπολης έναν 26χρονο, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, για κτηματικές διαφορές, αποφάσισαν πριν από λίγο, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής Γυθείου.