Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Τέμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με ανατριχιαστικές κραυγές εγκλωβισμένων για βοήθειαΈνας χρόνος πέρασε από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη. Ήταν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν δυο αμαξοστοιχίες, ένα επιβατικό τρένο και ένα εμπορικό, συγκρούστηκαν στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη. Ο τραγικός απολογισμός είναι 57 νεκροί.

Μέχρι και σήμερα συγγενείς και φίλοι των θυμάτων αγωνίζονται ακόμη προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο των αγαπημένων τους.

 

Σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα ακούγονται ουρλιαχτά και φωνές. Κόσμος εκλιπαρούσε για βοήθεια, για τη ζωή του, ενώ την ίδια ώρα η φωτιά έκαιγε μπροστά στα μάτια του.

«Βοήθεια, είμαστε από κάτω βοήθεια», ακούγεται να φωνάζουν οι εγκλωβισμένοι στο βίντεο.

 

 

 

Σπαράζει η μητέρα της Κλαούντια Λάττα - «Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο για τον θάνατο»

Μια από τις ψυχές που χάθηκαν στο μοιραίο δυστύχημα, ήταν η Κλαούντια Λάττα. Μια 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής που σπούδαζε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μαύρη ημέρα που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος, η μητέρα της 20χρονης, Άλμα, ξέσπασε στις κάμερες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου».

«Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου. Έχασα μια γιατρίνα. Έφτασε ψηλά και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω», ανέφερε σπαράζοντας στις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών η Άλμα Λάττα.

«Μας κουνούσαν το δάχτυλο, αλλά δεν έχουν έρθει να μας πουν ξανά ότι τα τρένα είναι ασφαλή», κατέληξε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια.

Άλμα Λάτα: Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου

Σχετικές ειδήσεις